Nalagam ...

Za člane


ZDRAVJE VSEM

Učinkovita metoda za zdravljenje uhajnja urina in blata

TPM terapija (transpelvična magnetna stimulacija) je učinkovita terapevtska metoda, ki omogoča okrepitev oslabelih mišic medeničnega dna. Zdravljenje izvajanjemo  s pomočjo standardiziranih programov, ki temeljijo na pulzirajoči magnetni stimulaciji. Magnetna stimulacija predstavlja neinvazivno in nebolečo terapijo, pri kateri je pacient oblečen. Terapija TPM je primerna za ženske in moške v vseh strostnih obdobjih ter učinkuje pri vseh oblikah inkontinence, stresni in urinski inkontinenci ter inkontinenci blata.

Terapija TPM pomaga pacientu, da se zavestno nauči, kako uporabljati določene mišice, s čimer izboljša delovanje in koordinacijo mišic medeničnega dna in poveča njihovo moč (hipertrofijo). Na ta način treniramo in krepimo zunanjo mišico zapiralko in mišice medeničnega dna.

Zdravljenje poteka v sklopu 16-ih terapij. Poleg magnetne stimulacije mišič medeničnega dna pa hkrati delujta še svetlobna in kisikova terapija, ki pospešujeta revitalizacijo naših celic ter tako izboljšujeta naše počutje in odpravljata stres. Zdravljenje s TPM terapijo tudi pozitivno vpliva na spolnost – dvig libida.

V teh treh letih delovanja je v našem centru TPM terapijo opravilo veliko ljudi različnih starostnih skupin in obeh spolov, rezultati so bili izredno dobri. Terapijo so preizkusile mlade mamice po enem ali več porodih, gospe v obdobju menopavze ter starostniki nad 80. letom. Pomagala je tudi moškim po robotski prostatektomiji, ko so ostali inkontinentni in je bila prizadeta tudi njihova moškost..

 

Nikakor ne gre podcenjevati prvih znakov in uhajanja prvih kapljic. Vsako odlašanje namreč lahko pomeni poslabšanje in prehod v kronično in težje popravljivo stanje. Za več informacij o TPM terapiji pokličite na telefonsko številko 031 774 056 ali pišite na info@zdravjevsem.si.