Nalagam ...

Za člane


Terme ZREČE

Terme Zreče so sodobno zdraviliško središče. V zimski sezoni se Terme Zreče dopolnjujejo s smučišči na Rogli, poleti pa s čudovitimi gozdnimi pohodnimi in kolesarskimi potmi po zreškem Pohorju. Rekreacija in razvedrilo: Osem bazenov s temperaturo vode od 26°C do 35°C, gozdni vodni park, whirlpool, otroški čofotalnik, Savna vas, Kneippova pot, solarij, fitnes, telovadnica, aerobika, aquaerobika, joga, vinoteka, trim steza, mini živalski vrt, pohodništvo, kolesarjenje, športni ribolov, odbojka na mivki.

VILA AFRODITA apartma 2 + 2 (štiri ležišča)
Lega: Zreče, Terme Zreče – naselje 10 apartmajskih vil  150 m od Term Zreče. Opis/oprema: Apartma je v prijetnim gozdičku. V naselju je 10 apartmajskih vil visoke kategorije. Apartma ima opremljeno kuhinjo z jedilnim delom za štiri osebe. Na razpolago so štiri ležišča, dve sta v spalnici-zakonska postelja, dve pa v bivalnem delu (raztegljiv kavč). Apartma je opremljen s telefonom in SAT TV sprejemnikom. Na razpolago je velik balkon. Apartma je ogrevan. Osnovna ponudba: V najemu sta vključeni 2 celodnevni karte za kopanje. V primeru, da letuje več oseba lahko karti (2) dokupite s 50% popustom. Za vstop v Svet savn imate 30% popusta. V sklopu Term obratuje pet bazenov skozi vse leto. Posteljnino in brisače menjajo enkrat tedensko. Parkiranje je možno ob apartmajih.
Živali: niso dovoljene.

VILA AFRODITA soba 1 (dva ležišča)
Lega: Zreče, naselje 10 apartmajskih vil oddaljeno 150 m od Term Zreče. Opis namestitve: Soba je v vili, v prijetnem gozdičku. Opremljena je s SAT-TV sprejemnikom in telefonom. Soba ima dve ležišči (zakonska postelja), velik balkon, tuš in WC. Priprava hrane v sobi ni možna. Soba je ogrevana.. Osnovna ponudba: V najemu sta vključeni dve celodnevni karti za kopanje. V sklopu Term obratuje 5 bazenov skozi vse leto. Posteljnina in brisače se menjavajo enkrat tedensko. V sobi ni možno kuhati. Parkirni prostor je možen ob vilah. Živali: niso dovoljene.

Fotogalerija