Nalagam ...

Za člane


Rogla – Macesen

Smučišče Rogla je eno pomembnejših zimskošportnih središč v Sloveniji. Spada med večja slovenska smučišča, nudi pa tudi drugo športno infrastrukturo. Na urejenih smučiščih, pokritih z naravnim in tehničnim snegom je zagotovljenih najmanj sto dni smučarskih in deskarskih užitkov, od pozne jeseni do zgodnje pomladi. Pa ne le dni, tudi večerov, daj vas od četrtka do nedelje pričakuje nočna smuka na osvetljenih smučiščih Košuta in Jasna. Na približno 100 ha urejenih prog za začetnike, rekreativce, vrhunske smučarje in deskarje ter tekmovalce se nahaja 11 vlečnic in 2 štiri sedežnici ter več deset kilometrov urejenih prog za smučarje tekače.

Apartmajska hiša se nahaja v naselju Macesen na Rogli, v neposredni bližini gondole. App nudi namestitev za 4 +1 oseb, v ceno najema pa sta vključeni 2 celodnevni smučarski karti (ob vikendih tudi nočna smuka). Bivanje domačih živali v app ni dovoljeno.

Opis: hiša je dvoetažna v njej pa so v pritlični etaži lopa, kopalnica, kuhinja z jedilnico in dnevno sobo, v prvi etaži pa je spalnica in dodatna soba z dvema ležiščema. Ogrevanje je na plinsko peč.

Fotogalerija