Nalagam ...

Za člane


Popusti

Zdravilišča,  rekreacija in druge ugodnosti

Delavska hranilnica

Delavka hranilnica v sodelovanjem z sindikatom nudi našim članom ugodne kreditov do 3.000€ brez stroškov zavarovanja, nižjimi stroški odobritve in ugodnejšo obrestno mero. Možnost kredita 1.000€ imajo tudi člani z nižjimi dohodki. Več informacij dobite v Obtoku oziroma v njihovih poslovnih enotah, info@delavska-hranilnica.si.
Terme Zreče

Priznavajo članom ob predložitvi članske izkaznice na recepciji v Termah Zreče in na Rogli 10 % popusta na redne cene penzionskih storitev.Tistim, ki boste letovali v naših kapacitetah v Zrečah vam podarjajo še vrednostni bon v višini 15 € za izbrane storitve v wellness centru. Bon prejmete v recepciji hotelov Dobrava.

 

Terme Topolšica

50% popust ob predloženi članski izkaznici na blagajni Term Topolšica za nakup celodnevnih kopalnih kart zase in 4 družinske člane. Ob nakupu vstopnice vam terme podarijo še BREZPLAČNO koriščenje hotelske savne. Ugodnost je možno koristiti do 28.12.2022.

https://terme-topolsica.si/bazeni-in-razvajanje/bazeni/

Terme Snovik

Ob predložitvi članske izkaznice na bazenski recepciji ste člani sindikata upravičeni do 15 % popusta na redne kopalne karte (razen prenosljive, darilne vrednostne bone in paketno ponudbo) in wellness storitve (masaže, savna, kozmetične storitve, fizioterapijo, kneipp storitev) ter 10 % popust na aktualno ponudbo za bivanje. 
Terme Krka

 

Thermana Laško

Priznava članom sindikata:

- 15 % popust na celodnevno in 3-urno vstopnico v Termalnem Centru hotela Thermana Park Laško in v kopališču hotela Zdravilišče Laško.

- 10 % popust na wellness in zdravstvene storitve.

Popusti ne veljajo ob vikendih, v času praznikov in vseh šolskih počitnic!

Popust se uveljavlja s predložitvijo veljavenega osebnega dokumenta, kartice Thermana cluba in članske izkaznice sindikata.

HOTEL OLEANDER***

in Lavender***

Hotel Oleander*** nudi članom sindikata 10 % popusta za nastanitev v obeh hotelih, za minimalno bivanje 2 noči.Dodatne ugodnosti, ki veljajo ob bivanju v hotelu:

-10% popust na storitve v Wellnessu Syra (Hotel Salinera),

-30% popust na bazenske ter savna vstopnice v Hotelu Salinera,

-prost vstop v bioenergijski park v Hotelu Salinera,

-prost vstop v center za obiskovalce Krajinskega parka Strunjan.

Za informacije in rezervacije: tel.: 05/671-8100, e-mail: info@oleander.si

www.hoteloleander.si

Atlantis

Vodno mesto, priznava članom sindikata 20% popust za nakup vstopnic v Vodno mesto Atlantis in sicer za 2 urne, 4 urne in celodnevne vstopnice za vse tematske sklope. Za uveljavljanje popusta je potrebno na recepciji  predložiti člansko izkaznico.

Mestna Optika Ljubljana (v vseh svojih poslovalnicah po Sloveniji)

Članom sindikata in njihovim ožjim družinskim članom nudi popuste – POPUSTI.

Jadralni klub Ljubljana

Jadralni tečaj z izpitom za voditelja čolnov. Za člane SZSVS 30 % popusta.Več informacija tukaj.
Pri prijavi opozorite na članstvo v SZSVS.Kontaktni podatki:GSM 041 608 974e-pošta: info@jadralni-klub.si http://www.jadralni-klub.si/prijava/

 

Nudi članom SZSVS in družinskim članom 20 % popust na redne cene kopaliških storitev (celodnevno kopanje, popoldansko kopanje, savna + kopanje, savna, fitnes). 

Hotel Bioterme**** in Glamping naselje Sončna dolina - članom sindikata, ki bodo koristili namestitvene kapacitete po že pripravljenih paketih, ki so objavljeni na spletni strani, se prizna na storitev nočitve z zajtrkom oz. storitev polpenziona 10% popusta (popusta na paket Silvestrovanja ni mogoče uveljavljati).  

Ugodnost se uveljavlja s predložitvijo članske izkaznice. Popusti ne veljajo na akcijske cene.

Mediplus d.o.o.

MEDIPLUS d.o.o. nudi članom:- 20% popusta iz prodajnega programa Luropas(Scudotex, Scudovaris kompresijske nogavice,  programa pripomočkov za stabilizacijo sklepov…)- 15% popust na ortopedsko obutev MediWalk.Popust lahko izkoristite v trgovini Mediplus, Zaloška cesta 40, Ljubljana oz. preko nakupa v spletni trgovini www.mediplus.si. Popust uveljavite s predložitvijo članske izkaznice, v spletni trgovini pa pod opombo vpišite ime in priimek ter številko članske izkaznice.

Fibro d.o.o.

FIBRO d.o.o. v Mercator centru Slovenj Gradec prizna članom SZSVS in njihovim družinskim članom 20% popust v prodajalni z modnimi dodatki torbicami, pokrivali, usnjeno galanterijo in drugimi modnimi dodatki.

Kozmetični salonu YOU

Kozmetični salonu YOU. v Kopru članom sindikata nudili 20% popusta na vse masaže, specialno nego obraza, estetsko pedikuro in pedikuro z lakiranjem (navaden ali trajni lak), trajno lakiranje roke. Nahajajo se na Beblerjevi 2a, Koper – Markovec (nasproti banke koper). Naročanje na mobitel številki 041919662. 

Neguj.se

Kozmetični salon Neguj.se, poslovna enota Tacenska cesta 108 v Ljubljani nudi članom SZSVS in družinskim članom 20 % popust na vse storitve po veljavnem ceniku kozmetičnega salona. Popust se uveljavlja s predložitvijo članske izkaznice. 

Terme Maribor

Terme Maribor članom sindikata v hotelih Habakuk, Arena, Bellevue, Bolfenk, Videc, Best Western Plus Piramida in Orel nudi 15% popust na objavljene paketne cene, ki jih najdete na spletni strani www.termemb.si

Studio Katja

Terapevtsko kozmetični studio Katja vsem članom Sindikata zdravstva in socialnega varstva Slovenije nudi 15% popusta na vse storitve (nega obraza, terapevtska masaža, športna masaža, limfna drenaža, pedikura).

Studio se nahaja v Slovenj Gradcu, PTC Katica

Informacije in rezervacija termina: 040 604 232

Založba Ad Lucem nudi članom sindikata 15% popusta na naročnino revije Kužek ali Mucek, zloženko Prva pomoč za pse in mačke in knjige: slovenska pasja knjižna uspešnica Takoj pusti čevelj!, prvi slovenski priročnik za enostavno učenje pasjih trikov V čem je trik?. Posebne izdaje: Kužkov rokovnik in Kužkov in Muckov koledar. Ob naročilu se članstvu dokazuje z navedbo članske izkaznice. 

Rogaška

Člane ZSVS vabimo k koriščenju wellness storitev s 25% popustom v SVET SAVN, POČITKA IN ZDRAVJA - GH Rogaška. Več o ponudbi na : https://www.rogaska.si/si/wellness.Ugodnost lahko koristite do 1.2.2023 s predloženo člansko izkaznico. Obvezna je predhodna rezervacija.

Kozmetične storitve

Barbara Stopar s.p.

Slovenj Gradec

 

Ob predložitvi članske izkaznice se članom SZSVS prizna 10 % popust na redne cene storitev: nega obraza, pedikura, depilacija, klasična masaža telesa, refleksna masaža stopal. Naročanje na tel.: 031668133.

Za člane sindikata ugoden količinski nakup Lelosi oblačil - www.lelosi.si.

Za dodatna informacije se obrnite na sindikalnega zaupnika v vašem zavodu. 

 

V kavarni in slaščičarni lchf_anja  v Laškem in Celju ter v spletni trgovini www.lchfanja.si  se člani sindikata ZSVS sladkajo z 10 % popustom na redne cene. Popust se uveljavlja s predložitvijo članske izkaznice, v spletni trgovini pa se uporabi kodo: ZAČLANESZSVS 

 

 

Flora čaj je vaš trenutek oddiha v napornem in stresnem vsakdanu življenja.

Sprostite se z vrhunskim aromatičnim zelenim čajem, ki bo razvajal tako vaše oči kakor tudi vaše brbončice. Člani SZSVS v spletni trgovini https://flora-tea.si/ z uporabo kode: CLANSZSVS pridobite 10 % popusta na redne cene. 

 

Člani SZSVS lahko v trgovinah Pletisa d.o.o. (Metlika, Novo mesto, Ljubljana, Celje) nakupujete z 10 % popustom na redne cene. Popust uveljavljate s predložitvijo članske izkaznice.

 

Člani in družinski člani SZSVS lahko v trgovini Leonteja Boutique v Murski Soboti nakupujete s 15 % popustom na redne cene. Popust uveljavljate s predložitvijo članske izkaznice.

 

Za tiste izmed vas, ki ste ljubitelji vrhunske kave smo dogovorili 15 % popust v spletni trgovini Rjavi takun.  V Rjavem tukanu se ukvarjajo s pridelavo, uvozom, praženjem in prodajo vrhunske brazilske kave pod oznako "specialty kava".

Popust se v spletni trgovini https://www.rjavitukan.si/si/ lahko koristi z uporabo kode: szsvs15. 

 

Vsi člani in vaši družinski člani SZSVS lahko v športnem društvu X-GYM v Kranju koristite 15 % popust na redne cene vseh storitev ponudnika.  Popust uveljavite s predložitvijo članske izkaznice.