Nalagam ...

Za člane


Popusti

Zdravilišča,  rekreacija in druge ugodnosti

Delavska hranilnica

Delavka hranilnica v sodelovanjem z sindikatom nudi našim članom ugodne kreditov do 3.000€ brez stroškov zavarovanja, nižjimi stroški odobritve in ugodnejšo obrestno mero. Možnost kredita 1.000€ imajo tudi člani z nižjimi dohodki. Več informacij dobite v Obtoku oziroma v njihovih poslovnih enotah, info@delavska-hranilnica.si.
Terme Zreče

Priznavajo članom ob predložitvi članske izkaznice na recepciji v Termah Zreče in na Rogli 10 % popusta na redne cene penzionskih storitev.Tistim, ki boste letovali v naših kapacitetah v Zrečah vam podarjajo še vrednostne bone v višini 15 € za izbrane storitve v wellness centru in vrednosti bon za 9 € za izbrane zdravstvene storitve. Bone prejmete v recepciji hotelov Dobrava.

Bazen Vesna

Terme Topolšica

Ob predložitvi članske izkaznice na bazenski recepciji v hotelu Vesna lahko člani SZSVS uveljavljate 12 % popust na nakup karte za vstop v bazene.
Terme Snovik

Ob predložitvi članske izkaznice na bazenski recepciji ste člani sindikata upravičeni do 20 % popusta na redne kopalne karte (razen prenosljive, darilne vrednostne bone in paketno ponudbo) in wellness storitve (masaže, savna, kozmetične storitve, fizioterapijo, kneipp storitev) ter 10 % popust na aktualno ponudbo za bivanje. 
Terme Krka

 

Thermana Laško

Priznava članom sindikata:

- 15 % popust na celodnevno in 3-urno vstopnico v Termalnem Centru hotela Thermana Park Laško in v kopališču hotela Zdravilišče Laško.

- 10 % popust na wellness in zdravstvene storitve.

Popusti ne veljajo ob vikendih, v času praznikov in vseh šolskih počitnic!

Popust se uveljavlja s predložitvijo veljavenega osebnega dokumenta, kartice Thermana cluba in članske izkaznice sindikata.

HOTEL OLEANDER***

in Lavender***

Hotel Oleander*** nudi članom sindikata 10 % popusta za nastanitev v obeh hotelih, za minimalno bivanje 2 noči.Dodatne ugodnosti, ki veljajo ob bivanju v hotelu:

-10% popust na storitve v Wellnessu Syra (Hotel Salinera),

-30% popust na bazenske ter savna vstopnice v Hotelu Salinera,

-prost vstop v bioenergijski park v Hotelu Salinera,

-prost vstop v center za obiskovalce Krajinskega parka Strunjan.

Za informacije in rezervacije: tel.: 05/671-8100, e-mail: info@oleander.si

www.hoteloleander.si

Atlantis

Vodno mesto, priznava članom sindikata 20% popust za nakup vstopnic v Vodno mesto Atlantis in sicer za 2 urne, 4 urne in celodnevne vstopnice za vse tematske sklope. Za uveljavljanje popusta je potrebno na recepciji  predložiti člansko izkaznico.

Mestna Optika Ljubljana (v vseh svojih poslovalnicah po Sloveniji)

Članom sindikata in njihovim ožjim družinskim članom nudi popuste – POPUSTI.

Derma Stik – masažni salon

Derma Stik-masažni salon Stantetova 11, Velenje, nudi članom SZSVS na vse njihove storitve 10% popust. Predhodno se je potrebno naročiti:  041/321-653,041/409-818.

Hotel pod Roglo

Ob predložitvi članske izkaznice na recepciji članom Sindikata priznava 10 % popust na vse hotelske storitve, popust priznava tudi njihovim družinskim članom. Več informacij na www.hotelpodroglo.com ali tel. 03 757 68 00.

Jadralni klub Ljubljana

Jadralni tečaj z izpitom za voditelja čolnov. Za člane SZSVS 30 % popusta.Več informacija tukaj.
Pri prijavi opozorite na članstvo v SZSVS.Kontaktni podatki:GSM 041 608 974e-pošta: info@jadralni-klub.si http://www.jadralni-klub.si/prijava/

Harmonija Spa Wellnes Mengeš

Vam na vse storitve ponuja 13 % popust,  paket 5+1 (pa naj bo to kavica, masaža po vašem izboru ali katera izmed športnih rekreacij, ki bo pognala kri po vaših žilah). Odločitev je vaša, mi pa vam bomo pripravili ponudbo, ki je ne boste mogli zavrniti.

LifeClass Portorož

Grand hotel Portorož 5*, Hotel Slovenija 5*, Reviera 4*, Apollo 4*, Neptun 4* in Marina 4*

Nudi članom SZSVS 15 % popust na vse wellness storitve (kopanje v bazenih, savne, masaže v centrih Wai Thai in Ayurveda) ter 10 % popust na namestitve v hotelih. Popusti veljajo tudi za spremljevalce (ožji družinski člani: mož, žena, otrok), če pridejo skupaj.

Galactica,

Koroška cesta 55b
3320 Velenje

Nudi članom sindikata in družinskim članom  10 % popust na enkratne obiske in mesečne karte za vodene vadbe in plese, fitnes, planet savn in masaže.Član prejme dogovorjeni popust z predloženo člansko izkaznico Sindikata zdravstva in socialnega varstva na blagajni. Informacija in rezervacije na 059-078-478 ali info@galactica.si

Najem filtracijskih sistemov

Članom sindikata nudi dodaten 10% popust pri najemu filtracijskih sistemov ob predložitvi članske izkaznice pri nakupu na blagajni prodajnega mesta.

www.fotonaredi.si

Pri nakupu foto izdelkov nudi članom sindikata  30 % popusta od veljavnega cenika s predložitvijo članske izkaznice na blagajni prodajnega mesta.

Mediplus d.o.o.

MEDIPLUS d.o.o. nudi članom:- 20% popusta iz prodajnega programa Luropas(Scudotex, Scudovaris kompresijske nogavice,  programa pripomočkov za stabilizacijo sklepov…)- 15% popust na ortopedsko obutev MediWalk.Popust lahko izkoristite v trgovini Mediplus, Zaloška cesta 40, Ljubljana oz. preko nakupa v spletni trgovini www.mediplus.si. Popust uveljavite s predložitvijo članske izkaznice, v spletni trgovini pa pod opombo vpišite ime in priimek ter številko članske izkaznice.

Fibro d.o.o.

FIBRO d.o.o. v Mercator centru Slovenj Gradec prizna članom SZSVS in njihovim družinskim članom 20% popust v prodajalni z modnimi dodatki torbicami, pokrivali, usnjeno galanterijo in drugimi modnimi dodatki.

Vivadent

Vivadent nudi članom ZSVS in njihovim družinskim članom že ob tako ugodnih cenah ob preloženi članski izkaznici dodatnih 10% popusta na njihove storitve.www.vds.si

Kozmetični salonu YOU

Kozmetični salonu YOU. v Kopru članom sindikata nudili 20% popusta na vse masaže, specialno nego obraza, estetsko pedikuro in pedikuro z lakiranjem (navaden ali trajni lak), trajno lakiranje roke. Nahajajo se na Beblerjevi 2a, Koper – Markovec (nasproti banke koper). Naročanje na mobitel številki 041919662. 

Neguj.se

Kozmetični salon Neguj.se, poslovna enota Tacenska cesta 108 v Ljubljani nudi članom SZSVS in družinskim članom 20 % popust na vse storitve po veljavnem ceniku kozmetičnega salona. Popust se uveljavlja s predložitvijo članske izkaznice. 

Bovec športni center

Bovec športni center je sodobno podjetje, ki nudi pristno doživljanje narave za vse generacije. Podjetje nudi članom sindikata 10% popusta na vse vodne aktivnosti centra. Aktivni dopust z ugodnostjo lahko izberete na www.bovec-sc.si

YOGI moto center

V prodajalni YOGI moto center ter spletni trgovini www.yogi.si je na voljo celotna ponudba, ki je predstavljena v Polo katalogu. To pomeni, da lahko izbirate med približno 50.000 izdelki različnih cenovnih razredov. V prodajalni Yogi moto center članom sindikata pri plačilu z gotovino priznajo 10% popust na vse artikle iz zaloge.

Terme Maribor

Terme Maribor članom sindikata v hotelih Habakuk, Arena, Bellevue, Bolfenk, Videc, Best Western Plus Piramida in Orel nudi 15% popust na objavljene paketne cene, ki jih najdete na spletni strani www.termemb.si

Studio Katja

Terapevtsko kozmetični studio Katja vsem članom Sindikata zdravstva in socialnega varstva Slovenije nudi 15% popusta na vse storitve (nega obraza, terapevtska masaža, športna masaža, limfna drenaža, pedikura).

Studio se nahaja v Slovenj Gradcu, PTC Katica

Informacije in rezervacija termina: 040 604 232

Estetika Fabjan

Estetika Fabjan nudi članom sindikata 20% popusta na lasersko odstranjevanje kožnih sprememb v celjski enoti.

Več na www.fabjan.si

Tenis center Jezero

Tenis center Jezero v Velenju vam nudi 20% popusta za obisk fitnesa (enkratni obisk ali mesečna karta), za igranje tenisa v letni ali zimski sezoni, za igranje odbojke na mivki (letna sezona), za igranje mini golfa (letna sezona) ter 10% popust za najem piknik prostora (obdobje maj-september)

Založba Ad Lucem nudi članom sindikata 15% popusta na naročnino revije Kužek ali Mucek, zloženko Prva pomoč za pse in mačke in knjige: slovenska pasja knjižna uspešnica Takoj pusti čevelj!, prvi slovenski priročnik za enostavno učenje pasjih trikov V čem je trik?. Posebne izdaje: Kužkov rokovnik in Kužkov in Muckov koledar. Ob naročilu se članstvu dokazuje z navedbo članske izkaznice. 

Rogaška

Hotel Sava Rogaška nudi članom sindikata do 15% popusta na namestitev in izvedbo dogodkov v hotelu Sava in Hotelu Zagreb.

Kozmetične storitve

Barbara Stopar s.p.

Slovenj Gradec

 

Ob predložitvi članske izkaznice se članom SZSVS prizna 10 % popust na redne cene storitev: nega obraza, pedikura, depilacija, klasična masaža telesa, refleksna masaža stopal. Naročanje na tel.: 031668133.

Za člane sindikata ugoden količinski nakup Lelosi oblačil - www.lelosi.si.

Za dodatna informacije se obrnite na sindikalnega zaupnika v vašem zavodu. 

 

V kavarni in slaščičarni lchf_anja  v Laškem in Celju ter v spletni trgovini www.lchfanja.si  se člani sindikata ZSVS sladkajo s 10 % popustom na redne cene. Popust se uveljavlja s predložitvijo članske izkaznice, v spletni trgovini pa se uporabi kodo: ZAČLANESZSVS