IZJAVA O ZASEBNOSTI

Spletno mesto, ki ste ga obiskali, uporablja piškotke. Piškotek ali piškotki so majhne podatkovne datoteke, ki se prenesejo na računalnik ob obisku spletne strani. Spletni strežnik jih ob obisku spletnega mesta ponudi vašemu brskalniku z namenom zagotavljanja prijaznejše uporabe spletnega mesta. Za ta namen jih spletni strežnik shrani na vaš računalnik oz. napravo, s katero dostopate do spletnega mesta, tako se ob naslednjih obiskih shranjeni piškotki ali piškotek iz brskalnika ponovno pošlje strežniku. Najpogosteje se piškotki uporabljajo za shranjevanje nastavitev, sledenje uporabnikom, vodenje seje uporabnika ipd.

Brskalnik omogoča uporabniku spletišča nadzor nad nalaganjem piškotkov, kar pomeni, da lahko uporabnik pregleda njihove lastnosti, lahko pa jih tudi izbriše v nastavitvah spletnega brskalnika oziroma z uporabo dodatnih vtičnikov.

Poznamo več različnih piškotkov, kot npr.:

Katere piškotke uporabljamo na tem spletnem mestu?

cookie_compliance Wordpress Traja 1 leto. Vodi uporabnikovo odločitev o sprejemu ali zavrnitvi piškotkov
wp-settings-[UID] Wordpress Traja 1 leto. Piškotek je potreben za pravilno delovanje spletnega ogrodja
wp-settings-time-[UID] Wordpress Traja 1 leto. Piškotek je potreben za pravilno delovanje spletnega ogrodja.
__utma Google Analytics Traja 2 leti in se uporablja za analitične namene spremljanja uporabnika in njihovega obiska spletne strani.
__utmb Google Analytics Traja 30 min. in se uporablja za določanje novih uporabnikov in novih sej.
__utmc Google Analytics Izbriše se ko uporabnik konča sejo (obisk spletne strani).
__utmz Google Analytics Uporablja se za spremljanje vira prometa na spletni strani. Traja 6 mesecev od postavljanja (osvežavanja) piškotka

Druge povezave

Na naši spletni stani lahko najdete tudi povezave do drugih spletišč, ki jih ne nadzorujemo. Za spoštovanje zasebnosti oziroma za vsebino teh spletišč ne odgovarjamo.