↑ Nazaj na ZA ČLANE

Print this Stran

Popusti

Zdravilišča,  rekreacija in druge ugodnosti

Delavska hranilnica

Delavska_hranilnica

Delavka hranilnica v sodelovanjem z sindikatom nudi našim članom ugodne kreditov do 3.000€ brez stroškov zavarovanja, nižjimi stroški odobritve in ugodnejšo obrestno mero. Možnost kredita 1.000€ imajo tudi člani z nižjimi dohodki. Več informacij dobite v Obtoku oziroma v njihovih poslovnih enotah, info@delavska-hranilnica.si.

Terme Zreče

Screen Shot 2013-03-02 at 7.49.20 PM

Priznavajo članom ob predložitvi članske izkaznice na recepciji v Termah Zreče in na Rogli 10 % popusta na redne cene penzionskih storitev.Tistim, ki boste letovali v naših kapacitetah v Zrečah vam podarjajo še vrednostne bone v višini 15 € za izbrane storitve v wellness centru in vrednosti bon za 9 € za izbrane zdravstvene storitve. Bone prejmete v recepciji hotelov Dobrava.

Elektro Energija

ElektoEnergijaSLO_logo_rgb

Akcijska ponudba Zanesljivo elektrika in plin s popustom velja za nove in obstoječe odjemalce Elektro energije d.o.o., člane Sindikata SZSVS, ki v času Akcije posredujejo naročilo na Akcijo in nato sklenejo Pogodbo za oskrbo z energenti. Akcija velja do 31.12.2016 oz. do porabe zakupljenih količin.

Več informacij

AGIP

agipMaribor in Slovenjska Bistrica

Na EuroSuper 95 in Dizel razen LPG avtoplina članom sindikata nudijo:

– 3 % popusta pri gotovinskem plačilu;

– 2 % popusta pri plačilu na kartice.

Na motorna olja, hladilne tekočine, zavorne tekočine, ostala olja, čitila stekel (Vitrex): 20 % popusta.

Ob naročilu KURILNEGA OLJA nad 800 litrov v radiusu 30 km Maribora nudijo  BREZPLAČEN PREVOZ.

Naročila za kurilno olje sprejemajo na tel. št. 02/ 320 5 900.

Terme Krka

Terme_Krka

Priznavajo članom sindikata in njihovim ožjim družinskim članom ob predložitvi članske izkaznice 10% popusta na redne cene namestitve in wellness storitve. Popuste lahko uveljavite v Termah Dolenjske Toplice, Termah Šmarješke Toplice, Talaso Strunjan. Hoteli Otočec in Hotel Krka v Novem mestu nudi 20% popusta na redne cene namestitve.

V restavraciji Grad Otočec članom nudijo:

10% popusta na gostilniške storitve a la carte (v primeru enkratno porabljenega zneska v višini najmanj 200€)

15% popusta na gostilniške storitve a la carte (v primeru enkratno porabljenega zneska v višini najmanj 1000€)

V Športno rekreacijskem centru Otočec lahko člani uveljavljajo 15% poust na cene storitev po veljavnem ceniku.

Thermana Laško

Terme_Laško

Priznava članom in družinskim članom (prijateljem) ob predložitvi članske izkaznice ugodnosti v Thermana nakup storitev na kopališki recepciji:- 15 % popust pri gotovinskem plačilu za bazen, savno ter kombinacijo teh storitev,- 10 % popust na wellness in zdravstvene storitve.
 HOTEL OLEANDER***

hotel-oleander

Hotel Oleander*** nudi članom sindikata 20 % popusta za nastanitev v hotelu. Nahaja se sredi mirnega in naravnega okolja Krajinskega parka Strunjan s solinami, a vendar v neposredni bližini obalnih turističnih središč Portoroža, Pirana, Izole in Kopra. V bližini hotela se nahajata dve urejeni plaži na kateri imajo gostje hotela prost vstop ter dva hotela, v katerih imajo člani sindikata do 30 % popust na bazenske in savna vstopnice.

Za informacije in rezervacije: tel.: 05/671-8100, e-mail: info@oleander.si

www.hoteloleander.si

MTC Fontana d.o.o.

Fontana

Ugodna cena nakupa vstopnic za bazen + savno (celodnevna, 4 ure, otroška) preko naročilnice. Več na spletni strani.

Bernardin group

logo-bgroup

Bernardin hoteli d.d. nudijo članom SZSVS  12 % popusta na paketne cene za namestitve, ki so objavljene na spletni strani www.bernardingroup.si

Rezervacije:

Booking @bernardingroup.si

Atlantis

Vodno mesto, priznava članom sindikata 20% popust za nakup vstopnic v Vodno mesto Atlantis in sicer za 2 urne, 4 urne in celodnevne vstopnice za vse tematske sklope. Za uveljavljanje popusta je potrebno na recepciji  predložiti člansko izkaznico.

Kopitarna Sevnica

Ob predložitvi članske izkaznice Kopitarna Sevnica v svojih poslovalnicah nudi 20% popusta na maloprodajne cene za izdelke Kopitarna Sevnica.Popusti se med seboj ne seštevajo. Prodajna mesta Kopitarne: Sevnica, Celje, Krško, Sežana, Koper, Ljubljana – BTC, Ljubljana – Vič, Ljubljana – Rudnik, Kranj, Maribor, Velenje, Nova Gorica, Novo mesto, Ptuj, Maximus – Murska Sobota.

Terme sončni park VIVAT- Moravske Toplice

Screen Shot 2013-03-02 at 7.54.09 PM

Za člane in njihove družinske člane (partner, otroci) nudijo ob bivanju v apartmaju še dodatno:- 30% popust na osnovno ceno kopalnih kart;
– 20% popust na storitve wellness centra Vivat in Salonu Tajskih masaž Taiwan.- cena za kosilo ali večerjo znaša 12€, cena za zajtrk znaša 10€.Vse ugodnosti se koristijo ob predložitvi članske izkaznice na recepciji hotela.

Mestna Optika Ljubljana (v vseh svojih poslovalnicah po Sloveniji)

Screen Shot 2013-03-02 at 8.09.06 PM

Članom sindikata in njihovim ožjim družinskim članom 20% popust ob nakupu optičnih pripomočkov (korekcijska stekla, korekcijski okvirji, sončna očala), 10 % popust pri nakupu kontaktnih leč in tekočine za njihovo vzdrževanje, brezplačno določanje retrakcije-merjenje dioptrije.

Derma Stik – masažni salon

Derma Stik-masažni salon Stantetova 11, Velenje, nudi članom SZSVS na vse njihove storitve 10% popust. Predhodno se je potrebno naročiti:  041/321-653,041/409-818.

Hotel pod Roglo

Ob predložitvi članske izkaznice na recepciji članom Sindikata priznava 10 % popust na vse hotelske storitve, popust priznava tudi njihovim družinskim članom. Več informacij na www.hotelpodroglo.com ali tel. 03 757 68 00.

AQUPARK bazeni Žusterna Koper

Terme_Čatež

Članom sindikata ob predložitvi članske izkaznice na blagajni in družinskim članom nudijo popust pri nakupu kopalnih kart,  wellnes storitev, fizioterapevtskih storitev in masažah. Nudijo tudi 20% popust za vse fizioterapevtske storitve.

Jadralni klub Ljubljana

Jadralni_klub_Lj

Jadralni tečaj z izpitom za voditelja čolnov. Za člane SZSVS 30 % popusta.Več informacija tukaj.
Pri prijavi opozorite na članstvo v SZSVS.Kontaktni podatki:GSM 041 608 974e-pošta: info@jadralni-klub.si http://www.jadralni-klub.si/prijava/

Harmonija Spa Wellnes Mengeš

Harmonija_Mengeš

Vam na vse storitve ponuja 13 % popust,  paket 5+1 (pa naj bo to kavica, masaža po vašem izboru ali katera izmed športnih rekreacij, ki bo pognala kri po vaših žilah). Odločitev je vaša, mi pa vam bomo pripravili ponudbo, ki je ne boste mogli zavrniti.

LifeClass Portorož

Grand hotel Portorož 5*, Hotel Slovenija, Reviera, Apollo, Neptun in Marina 4*

Spa_Portorož

Nudi članom SZSVS 10 % popust na vse wellness storitve (kopanje v bazenih, savne, masaže v centrih Wai Thai in Ayurveda) ter 10 % popust na namestitve v hotelih. Popusti veljajo tudi za spremljevalce (ožji družinski člani: mož, žena, otrok), če pridejo skupaj.

Galactica,

Koroška cesta 55b
3320 Velenje

Galactica

Nudi članom sindikata in družinskim članom  10 % popust na enkratne obiske in mesečne karte za vodene vadbe in plese, fitnes, planet savn in masaže.Član prejme dogovorjeni popust z predloženo člansko izkaznico Sindikata zdravstva in socialnega varstva na blagajni. Informacija in rezervacije na 059-078-478 ali info@galactica.si

Najem filtracijskih sistemov

Aqua_Vallis

Članom sindikata nudi dodaten 10% popust pri najemu filtracijskih sistemov ob predložitvi članske izkaznice pri nakupu na blagajni prodajnega mesta.

www.fotonaredi.si

Fotonaredi

Pri nakupu foto izdelkov nudi članom sindikata  30 % popusta od veljavnega cenika s predložitvijo članske izkaznice na blagajni prodajnega mesta.

Mediplus d.o.o.

mediplus logo

MEDIPLUS d.o.o. nudi članom:- 20% popusta iz prodajnega programa Luropas(Scudotex, Scudovaris kompresijske nogavice,  programa pripomočkov za stabilizacijo sklepov…)- 15% popust na ortopedsko obutev MediWalk.Popust lahko izkoristite v trgovini Mediplus, Zaloška cesta 40, Ljubljana oz. preko nakupa v spletni trgovini www.mediplus.si. Popust uveljavite s predložitvijo članske izkaznice, v spletni trgovini pa pod opombo vpišite ime in priimek ter številko članske izkaznice.

AC Prešeren

Priznava članom ob predložitvi članske izkaznice ugodnosti v AVTOSERVISNEM CENTRU PREŠEREN  – 20 % POPUST za mehanične storitve, diagnostika vozil, priprava vozil za tehnični pregled ali prodajo, vulkanizerske storitve in ročno avtopralnico.

Več informacij: AC Prešeren Blatnica 5 IOC Trzin, 1236 Trzin. Tel.: (031) 227-482, (01) 5443-890 E-mail: info@preseren.eu,    www.preseren.eu

Fibro d.o.o.

Fibro

FIBRO d.o.o. v Mercator centru Slovenj Gradec prizna članom SZSVS in njihovim družinskim članom 20% popust v prodajalni z modnimi dodatki torbicami, pokrivali, usnjeno galanterijo in drugimi modnimi dodatki.

Vivadent_logo

Vivadent nudi članom ZSVS in njihovim družinskim članom že ob tako ugodnih cenah ob preloženi članski izkaznici dodatnih 10% popusta na njihove storitve.www.vds.si

kozmetični salon YOU.

Kozmetični salonu YOU. v Kopru članom sindikata nudili 20% popusta na vse masaže, specialno nego obraza, estetsko pedikuro in pedikuro z lakiranjem (navaden ali trajni lak), trajno lakiranje roke. Nahajajo se na Beblerjevi 2a, Koper – Markovec (nasproti banke koper). Naročanje na mobitel številki 041919662.
 športni center bovec

Bovec športni center je sodobno podjetje, ki nudi pristno doživljanje narave za vse generacije. Podjetje nudi članom sindikata 10% popusta na vse vodne aktivnosti centra. Aktivni dopust z ugodnostjo lahko izberete na www.bovec-sc.si

yogo moto center

V prodajalni YOGI moto center ter spletni trgovini www.yogi.si je na voljo celotna ponudba, ki je predstavljena v Polo katalogu. To pomeni, da lahko izbirate med približno 50.000 izdelki različnih cenovnih razredov. V prodajalni Yogi moto center članom sindikata pri plačilu z gotovino priznajo 10% popust na vse artikle iz zaloge.

terme maribor

Terme Maribor članom sindikata v hotelih Habakuk, Arena, Bellevue, Bolfenk, Videc, Best Western Plus Piramida in Orel nudi 15% popust na objavljene paketne cene, ki jih najdete na spletni strani www.termemb.si

Studio Katja

Terapevtsko kozmetični studio Katja vsem članom Sindikata zdravstva in socialnega varstva Slovenije nudi 15% popusta na vse storitve (nega obraza, terapevtska masaža, športna masaža, limfna drenaža, pedikura).

Studio se nahaja v Slovenj Gradcu, PTC Katica

Informacije in rezervacija termina: 040 604 232

Logo Fabjan

Estetika Fabjan nudi članom sindikata 50% popusta na lasersko odstranjevanje kožnih znamenj, ter 45% popusta na lasersko odstranitev žilnih sprememb. Več na www.fabjan.si

tenis jezero

Tenis center Jezero v Velenju vam nudi 20% popusta za obisk fitnesa (enkratni obisk ali mesečna karta), za igranje tenisa v letni ali zimski sezoni, za igranje odbojke na mivki (letna sezona), za igranje mini golfa (letna sezona) ter 10% popust za najem piknik prostora (obdobje maj-september)

revija kužek revija mucek  Založba Ad Lucem nudi članom sindikata 15% popusta na naročnino revije Kužek ali Mucek, zloženko Prva pomoč za pse in mačke in knjige: slovenska pasja knjižna uspešnica Takoj pusti čevelj!, prvi slovenski priročnik za enostavno učenje pasjih trikov V čem je trik?. Posebne izdaje: Kužkov rokovnik in Kužkov in Muckov koledar. Ob naročilu se članstvu dokazuje z navedbo članske izkaznice.
 hotel Sava rogaška

Hotel Sava Rogaška nudi članom sindikata do 15% popusta na namestitev in izvedbo dogodkov v hotelu Sava in Hotelu Zagreb.

Permanent link to this article: http://www.sindikat-zsvs.si/letovanja-in-rekreacija/popusti/