↑ Nazaj na Razpis 1

Print this Stran

Terme ČATEŽ

Apartmaja se nahajata v apartmajskem naselju 100m od bazenskega kompleksa letno – zimske riviere. Površina posameznega apartmaja je 47m2. V pritličju se nahaja bivalni del s kuhinjo, kjer je tudi SAT-TV sprejemnik. Iz bivalnega dela je prehod na teraso, kjer lahko koristite zunanji žar. Spalni del se nahaja nadstropje višje, kjer sta dve spalnici z dvema in tremi ležišči. Apartma je ogrevan. Posteljnino in brisače je potrebno prinesti s seboj. Dodatna ugodnost: Vsakemu gostu v času bivanja pripada 1x obisk Savna parka za 3 ure med tednom, ponedeljek-petek, razen v terminih 01.01.-08.01.2017, 17.02.-5.03.2017, 15.4.-2.5.2017, 27.10.-05.11.2017 in 22.12.-31.12.2017. Parkirni prostor je zagotovljen. Domače živali niso dovoljene.

App 1/4 za čas bivanja so v ceno najema apartmaja vključene 4 kopalne karte (2 časovno neomejena vstopa).

App 1/6 za čas bivanja je v ceno najema apartmaja vključenih 6 kopalnih kart (2 časovno neomejena vstopa).

Permanent link to this article: http://www.sindikat-zsvs.si/letovanja-in-rekreacija/letovanje/razpis-1/terme-catez/