↑ Nazaj na Razpis 1

Print this Stran

Moravske Toplice

APARTMA se nahaja v bloku v II. nadstropju apartmajske hiše na Delavski 12, Moravske toplice (v bližini Term Vivat). Od bazenskega kompleksa Term 3000 je oddaljen 150 m. Apartma ima kuhinjo z jedilnico, kopalnico, dnevni prostor z kavčem, ki se lahko prilagodi v ležišče za dve osebi, dve spalnici – v vsaki je zakonska postelja za dve osebi, ter dva balkona. Dostop do apartmaja je možen tudi z dvigalom. V apartmaju je vsa potrebna oprema za bivanje šestih oseb. Počitniški termin traja 7 dni in sicer od sobote do sobote.

V ceno najema apartmaja so vključene 4 kopalne karte za kopanje v termah Vivat za čas bivanja. Apartma je prav tako opremljen s posteljnino in brisačami za 4 osebe. Dodatne kopalne karte po nižji ceni za terme Vivat ali za termalni park Terme 3000 si lahko naročite pri vašem sindikalnem zaupniku.

Zadnje novosti/ugodnosti si lahko ogledati v priponki.

Permanent link to this article: http://www.sindikat-zsvs.si/letovanja-in-rekreacija/letovanje/razpis-1/moravske-toplice/