↑ Nazaj na Letovanje

Print this Stran

Razpis 1

Zainteresirane članice in člani pošljejo izpolnjeno prijavnico po elektronski pošti ali po navadni pošti na naslov agencije v razpisanem roku. Komisija sindikalnih interesnih dejavnosti bo obravnavala prispele prijavnice in obvestila članice in člane sindikata o svoji odločitvi glede odobritve počitniških kapacitet.  Vsi nezasedeni termini bodo po obravnavanju komisije vidni v zavihku proste kapacitete. Prijava na le-te pa poteka sproti po pravilu prvega.

TERMINI

PRIJAVNICA za Razpis 1    (DOC)

OBRAZEC ADMINISTRATIVNE PREPOVEDI za Razpis 1 (PDF)   (DOC)

V primeru obročnega plačevanja zneska najema počitniške kapacitete z odtegljaji od plače morajo zainteresirane članice/ člani ob prijavi ali najkasneje ob odobritvi termina izpolniti in poslati tudi lastnoročno podpisan obrazec administrativne prepovedi.

*Opomba:

• Obrazec v Word (DOC)  obliki lahko neposredno izpolnite, nato natisnete ali pošljete kot priponko po e-pošti (ne pozabite izpolnjeno administrativno prepoved lastnoročno podpisati).
  • Obrazec v PDF  obliki si je možno ogledati, natisniti in ga nato ročno izpolniti ter poslati s pisemsko pošto.

PRIJAVA:

–       po elektronski pošti na naslov: letovanje@sindikat-zsvs.si

ali

–       po navadni pošti na naslov agencije:

RONJA, zavod za turizem, kulturo in marketing
Šaleška 19/a,
3320 Velenje
Kontakt za letovanja: vsak delovnik med 10. in 14. uro na tel. 031 367 244 (ga. Rebeka).

Permanent link to this article: http://www.sindikat-zsvs.si/letovanja-in-rekreacija/letovanje/razpis-1/

Moravske Toplice

Apartma se nahaja v bloku v II. nadstropju apartmajske hiše na Delavski 12, Moravske toplice (v bližini Term Vivat). Od bazenskega kompleksa Term 3000 je oddaljen 150 m.

Terme ČATEŽ

Apartmaja se nahajata v apartmajskem naselju 100m od bazenskega kompleksa letno – zimske riviere. Površina posameznega apartmaja je 47m2. V pritličju se nahaja bivalni del s kuhinjo, kjer je tudi SAT-TV sprejemnik. Iz bivalnega dela je prehod na teraso, kjer lahko koristite zunanji žar. Spalni del se nahaja nadstropje višje, kjer sta dve spalnici z dvema in tremi ležišči.

Terme PTUJ

Ptuj, apartmajsko naselje Term Ptuj – vila Sava. Terme Ptuj ležijo v bližini starega mestnega jedra v Ptuju, ki ponuja ogled obilo kulturno zgodovinskih objektov.

Terme ZREČE

Terme Zreče so sodobno zdraviliško središče. V zimski sezoni se Terme Zreče dopolnjujejo s smučišči na Rogli, poleti pa s čudovitimi gozdnimi pohodnimi in kolesarskimi potmi po zreškem Pohorju.

Rogla – naselje Macesen

Smučišče Rogla je eno pomembnejših zimskošportnih središč v Sloveniji. Spada med večja slovenska smučišča, nudi pa tudi drugo športno infrastrukturo. Na urejenih smučiščih, pokritih z naravnim in tehničnim snegom je zagotovljenih najmanj sto dni smučarskih in deskarskih užitkov, od pozne jeseni do zgodnje pomladi. Pa ne le dni, tudi večerov, daj vas od četrtka do …