↑ Nazaj na Dodatna ponudba

Print this Stran

Otroci.org

Pozdravljeni !

V začetku novega šolskega leta smo na spletni strani https://www.otroci.org  vsem  članom sindikata pripravili posebno ponudbo nakupa učnih listov za vse razrede osnovne šole (od 1. do 9. razreda)

In sicer E- verzijo učnih listov od 1. do 9. razreda s kar 50% popustom za samo 20 EUR.  (prenos iz interneta)

Naročilo se izvede preko povezave : https://www.otroci.org/sindikat.html

V E- verziji se nahaja več kot 4.800 učnih listov ! Matematika, slovenščina, fizika, kemija, družba,SPO, naravoslovje, zgodovina, geografija. Vaje s katerimi lahko starši pomagate otroku k boljšemu uspehu v osnovni šoli.

Podrobnosti o ponudbi si lahko ogledate na https://www.otroci.org/sindikat.html

 

Ponudba velja do 1.12.2018

Lep pozdrav,
https://www.otroci.org

Otroci.org – Naša zgodba

Stran za otroke https://www.otroci.org  je na internetu prisotna že več kot 17 let.

V tem času se je razvila v eno izmed najprepoznavnejših strani na slovenskem delu interneta, ki je namenjena otrokom in predvsem njihovim staršem, saj je na njej na voljo zelo velik izbor BREZPLAČNE poučne in uporabne vsebine.

V večji meri stran za otroke obiskujejo starši otrok vseh razredov devetletke, ki za svoje otroke iščejo primerno vsebino, ki bi jim pomagala pri uspešnem delu njihovih otrok v osnovni šoli. Razlog za to je velik izbor učnih listov, ki so zelo doborodošli pri učenju posameznih predmetov osnovne šole.

Na podlagi priporočil staršev, pa se na strani za otroke zadržujejo tudi otroci, saj je vsebina primerna za otroke in ne vsebuje otrokom spornih vsebin. Ciljna skupina strani za otroke so straši, babice in dedki ter seveda otroci od 8-16 let.

Permanent link to this article: http://www.sindikat-zsvs.si/letovanja-in-rekreacija/dodatna-ponudba/otroci-org/