↑ Nazaj na Dodatna ponudba

Print this Stran

Jahalni tabor PIP

Najlepši spomini na poletne počitnice so tisti s konjskega hrbta. Dišijo po jutranji rosi in sveže pokošeni travi, ki jih spremlja glasen rezget in nežen dotik smrčka. Preživite dolge poletne dni v naravi, s konji, na obrežju reke Save.

Tudi to poletje v Konjeniškem klubu PIP, na našem ranču, organiziramo brezskrbne in nepozabne poletne počitnice. Počnemo toliko stvari, da jih komaj spravimo na urnik, obenem pa pustimo otrokom čas, da so sami s seboj in s konji ter uživajo. Dan začnemo z zajtrkom in klepetom v skednju, nato pa nadenemo opremo, pripravimo konje in… že jahamo! Vsak otrok ima eno lekcijo jahanja, prilagojeno predznanju in željam posameznika. Otroci, ki čakajo na jahanje, ustvarjajo, poskrbijo še za ostale živali na ranču, igrajo odbojko, badminton… Po jahanju poskrbimo za konje, jih skrtačimo, stuširamo, peljemo na pašo in jih nahranimo. Nato pa nas v jedilnici že čaka zasluženo kosilo. Popoldne se gremo s konji namočit v Savo, jahamo brez sedla, gremo na sprehod v naravo, delamo konjski agility, z risanjem po konjih spoznamo njihov skelet… skratka, polno zabave za vse!

V sklopu tabora se otroci prav tako spoznajo s celotno ekipo, ki skrbi za na še konje. Opazovali bomo delo kovača in veterinarja, naučili se bomo nekaj o masaži konj. Skrbeli bomo tudi za konjsko kuhinjo in pripravljali obroke, čistili opremo, bokse in okolico, torej počeli vse, kar mora obvladati pravi poznavalec konj. Imeli bomo tudi možnost ogleda skakalnih in dresurnih treningov naših tekmovalcev in obiskali policiste na konjih!

Tabori se začnejo vsak dan ob 7.30 končajo pa ob 15.00. Z otroci so izkušeni animatorji in inštruktorji jahanja. Program lahko, za radi pokritih prostorov, prilagodimo in speljemo tudi v primeru slabega vremena. Vključeni so zajtrk, kosilo in malica, ves čas pa je na voljo sveže sadje in pijača.

Cena enotedenskega tabora je 180 evrov plus DDV. ZA družinske člane (otroke) članov sindikata znaša cena 160 EUR + DDV.

Termini za tabore so:

29.6. – 3.7.

6.7. – 10.7.

10.8. – 14.8.

17.8. – 21.8.

24.8. – 28.8.

Permanent link to this article: http://www.sindikat-zsvs.si/letovanja-in-rekreacija/dodatna-ponudba/jahalni-tabor-pip/