IZJAVA O ZASEBNOSTI

wp-settings-[UID] Wordpress Traja 1 leto. Piškotek je potreben za pravilno delovanje spletnega ogrodja
wp-settings-time-[UID] Wordpress Traja 1 leto. Piškotek je potreben za pravilno delovanje spletnega ogrodja.
__utma Google Analytics Traja 2 leti in se uporablja za analitične namene spremljanja uporabnika in njihovega obiska spletne strani.
__utmb Google Analytics Traja 30 min. in se uporablja za določanje novih uporabnikov in novih sej.
__utmc Google Analytics Izbriše se ko uporabnik konča sejo (obisk spletne strani).

Druge povezave

Na naši spletni stani lahko najdete tudi povezave do drugih spletišč, ki jih ne nadzorujemo. Za spoštovanje zasebnosti oziroma za vsebino teh spletišč ne odgovarjamo.