Srečanje članov in družinskih članov SZSVS 2019

Člani Sindikata zdravstva in socialnega varstva Slovenije so se zbrali na tradicionalnem srečanju članic SZSVS in njihovih družinskih članov, ki je potekalo 22. junija 2019 v Simonovem zalivu v Izoli. Srečanje je otvorila predsednica SZSVS Irena Ilešič Čujovič, ki je poudarila, da je za nami in pred nami nevihtno in nepredvidljivo obdobje, da pa upa, da bomo drugo leto lahko govorili o sprejetih kadrovskih standardih in normativih v dejavnosti zdravstva in socialnega varstva, ki jih čakamo že predlogo in so tudi zaveza Vlade iz stavkovnega sporazuma. Spomnila je, da je sindikat močan samo toliko, kolikor ima za sabo članov in se članom zahvalila za zaupanje. Sledila je podelitev priznanj SZSVS, ki so jih prejeli Tomaž Mezgec (SZSV Kraške lekarne), Suzana Peterlin (SZSV ZOD), Dušan Janžekovič (SZSV ZD Ptuj), Suzana Platovšek (SZSV Bolnišnica Topolšica)in Majda Brezar (SZSV OZG). Kako je potekalo druženje, pa je najbolje razvidno iz galerije slik.

Permanent link to this article: http://www.sindikat-zsvs.si/2019/srecanje-clanov-in-druzinskih-clanov-szsvs-2019/