Modra zavarovalnica je objavila Potrdilo o številu enot premoženja in višino zbranih sredstev za dodatno pokojnino do konca leta 2013

Modra zavarovalnica je na Modrem e-računu že objavila Potrdila o številu enot premoženja  dodatnega pokojninskega zavarovanja in znesek sredstev za dodatno pokojnino na osebnem pokojninskem računu člana sklada ZVPSJU, zbranih do konca leta 2013. Vsem uporabnikom Modrega e-računa bo navedeno potrdilo  na voljo v rubriki »Moji dokumenti«

Vsi, ki Modrega e-računa še ne uporabljate, opravite prvo prijavo/registracijo. Za prvo prijavo v Modri e-račun potrebujete prvo vstopno geslo in svojo davčno številko. Po vpisu omenjenih podatkov boste vpisali še svoj e-naslov, na katerega boste prejeli sporočilo s povezavo, preko katere boste določili svoje osebno geslo in zaključili postopek prve prijave ter aktivirali svoje uporabniško ime. Vpisani elektronski naslov boste uporabljali tudi kot uporabniško ime pri vseh nadaljnjih vstopih v Modri e-račun.

V preteklih dveh letih je Modra zavarovalnica vsem javnim uslužbencem, članom sklada ZVPSJU večkrat (nazadnje oktobra 2013) poslala prva vstopna gesla. Če gesla niste prejeli ali pa ste ga založili, lahko oddate zahtevek za izdajo prvega vstopnega gesla na naslednji povezavi in ponovno vam ga bomo poslali.

Zagotovite si uporabo storitve Modri e-račun, ki je uporabniku prijazna, registracija je hitra in preprosta, uporaba pa varna in brezplačna.  Omogoča vam sprotno spremljanje višine prihrankov za vašo dodatno pokojnino in zagotavlja pregled nad vplačanimi premijami v posameznem letu. Spletna storitev je na voljo 24 ur na dan z uporabo osebnega računalnika in učinkovito nadomešča pisno pošiljanje obvestil.

Tudi vse informacije in obvestila, ki jih za vas pripravlja Modra zavarovalnica, vas čakajo na Modrem e-računu. Prizadevali si bomo, da vam poleg navedenih podatkov pripravimo čim več zanimivih in koristnih informacij. Najkasneje do 15. junija vsako leto bomo objavili tudi revidiran povzetek letnega poročila Zaprtega vzajemnega pokojninskega sklada za javne uslužbence.

Več  informacij o Modrem e-računu najdete na naslednji povezavi.

Veseli bomo tudi vaših mnenj, priporočil ali vprašanj.

Vsem, ki nimate dostopa do e-storitev,  lahko pisno zaprosite za Potrdilo o številu enot premoženja  dodatnega pokojninskega zavarovanja in višino zbranih sredstev za dodatno pokojnino na vašem osebnem pokojninskem računu, zbranih do konca leta 2013 in poslali vam ga bomo po pošti.

Lep pozdrav,

Modra zavarovalnica, d. d.

Permanent link to this article: http://www.sindikat-zsvs.si/2014/modra-zavarovalnica-je-objavila-potrdilo-o-stevilu-enot-premozenja-in-visino-zbranih-sredstev-za-dodatno-pokojnino-do-konca-leta-2013/