Ugodna ponudba za člane SZSVS v Thermani Laško, Termah Vivat in družbe Mitral

Terme_Laško

V sodelovanju s Thermano Laško smo za vse člane sindikata pripravili, v mesecu juniju in do 11. julija 2013, posebno ponudbo na bivanje, v Wellness Park Laško in Zdravilišče Laško, po ugodni ceni in sicer plača 1 bivata 2. Več o ponudbi si lahko ogledate v priloženem letaku.

Letak Thermana Laško

Screen Shot 2013-03-02 at 7.54.09 PM

Terme Vivat (Moravske toplice) članom sindikata ZSVS nudijo 50 % otvoritvenega popusta na 7 dnevni zdraviliški program. Cene namestitve veljajo ob rezervaciji zdraviliškega paketa. Možno je rezervirati tudi samo zdraviliški paket. Ponudba velja za prijave do konca junija 2013. Koriščenje je možno do konca leta. Več v prilogi.

Rezervacije: tel. 02 538 21 08, 041 788 881; email: info@vivat.si.

Letak Terme Vivat

NOVO   medi_logotip

Miral d.o.o. v sodelovanju z družbo Sanolabor d.d. nudi vsem članom SZSVS 20% popusta iz prodajnega programa kompresijskih nogavic in oblačil medi ter 10% popusta iz prodajnega programa pripomočkov za stabilizacijo sklepov medi. Več v priloženem letaku.

Letak Mitral

Permanent link to this article: http://www.sindikat-zsvs.si/2013/ugodna-ponudba-za-clane-szsvs-v-thermani-lasko/